ONS VERHAAL

Bij Mama Jewels geloven wij in het geven van borstvoeding en de band die dit schept tussen de moeder en het kind en de rol die het speelt binnen het hele gezin. Wij zijn dankbaar dat wij voor alle moeders (zij die succesvol waren, die het moeilijk hadden en van wie de kinderen slechts korte tijd bij hun ouders waren) herinneringen aan deze mooie tijd te kunnen bewaren. Wij kijken ernaar uit om met meer ouders te werken en de verhalen te horen over de impact die moedermelk sieraden in hun leven hebben gehad.


Moederschap Vieren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Soma's Verhaal

Wie ben ik? Ik ben Soma, vrouw, 28 jaar en gezegend door een omgeving van lieve, sterke en dappere mama’s. Na heel veel reizen te hebben gemaakt en verschillende mensen ontmoet te hebben studeerde ik in 2020 af van de International Business School Utrecht. Met een sieraden bedrijf verhuisde ik van hartje Nederland naar Zeeland, om te beginnen aan een nieuw avontuur. Daar werd ik opgeleid tot juwelier en toen begon de reis.


Nu werken wij met een heel team aan Mama Jewels. Vakkundige goudsmeden en mensen met een liefde voor edelmetalen, vormgeving en sieraden met een verhaal. Wij willen mama’s de mogelijkheid geven zich uit te kunnen drukken, door middel van het dragen van een sieraad met een betekenis. Een uniek verhaal van degene die het draagt. Een stukje voor jezelf, van jezelf. Je eigen moedermelk, hoe persoonlijk wil je het maken?

Als kind was ik altijd al geïnteresseerd in kralen en glinsterende dingen en ik herinner me dat ik urenlang speelde met de sieraden van mijn moeder. De grootste gebeurtenis vond plaats toen er bij ons thuis werd ingebroken en al mijn moeders sieraden en erfstukken waren meegenomen. Ik stelde mijn moeder, die net bevallen was van mijn zusje, gerust en ging zelf kralen sieraden maken om die aan haar te geven en ik verkocht ze ook op mijn kleedje met Koninginnedag (al wilde ik ze stiekem graag allemaal zelf houden door het werk wat erin zat).


Deze fascinatie voor sprankelende dingen heeft me nooit losgelaten-, en ik ging van het spelen met sieraden als kind naar het dragen en verkopen van sieraden met mijn beroep als juwelier.

Inmiddels maken wij al bijna een jaar Mama Jewels sieraden van moedermelk. Ik ben dankbaar dat ik dankzij dit proces mijn passies kan inzetten om herinneringen te creëren voor gezinnen in Nederland en over de hele wereld.