Het proces van de verzending uitgelegd

DE STAPPEN

01

Kies jouw Ontwerp

Met het gemak achter de computer, laptop, tablet of telefoon een ontwerp kiezen die jouw persoonlijke stijl representeert en de band vertegenwoordigt die jij met jouw baby deelt. Of je nu verliefd wordt op onze op maat gemaakte ontwerpen of zelf een eigen ontwerp wilt voorstellen, jouw moedermelk sieraad zal absoluut altijd specifiek aan jou en je kind zijn.

02

Vul het Flesje

Wij sturen je een waterdicht flesje met een vooraf gelabeld en gefrankeerd, lekvrij retourenvelop met duidelijke instructies. Op het flesje staat jouw naam en je bestelnummer. Het flesje kan je dan vullen tot aan de aangegeven streep. Het flesje mag je in de meegegeven retour envelop plaatsen.

03

Versturen

Op het lipje van de envelop zit een stripje met daaronder een plakbandje. Even het stripje eraf trekken en dichtplakken. Je hoeft verder niks te doen behalve de envelop afgeven in de dichts bijzijnde brievenbus.

04

Ontvang Bestelling!
Na een paar weken voor het maken van het sieraad en het proces van het creëren van jouw moedermelk steen is het dan zover, wij sturen jouw persoonlijke sieraad per aangetekend pakket op en deze mag je dan eindelijk ontvangen! 

Verzending & Retourneren

Verzending

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = volgende dag verzonden*. Nederlandse en Belgische orders worden verzonden met brievenbuspost, dus thuis blijven is niet nodig.


*verzendkit

Nederland

Alle orders in Nederland en België komen met een gratis moedermelk verzendkit en aangetekend retourlabel met Track en Trace voor deze verzendkit. Jouw persoonlijke sieraad komt per aangetekend pakket aan en vereist een handtekening voor ontvangst. Voor jouw aangetekend verzonden sieraad, de moedermelk verzendkit en het aangetekend heen en weer verzenden daarvan wordt slechts €14,95 in rekening gebracht binnen Nederland.


Verzendpartner: PostNL thuislevering + PostNL servicepunt bezorging

België

Alle orders in Nederland en België komen met een gratis moedermelk verzendkit en retourlabel voor deze verzendkit. Jouw persoonlijke sieraad komt per aangetekend pakket aan en vereist een handtekening voor ontvangst. Voor jouw aangetekend verzonden sieraad, de moedermelk verzendkit en het heen en weer verzenden daarvan wordt slechts €19,95 in rekening gebracht binnen België.


Verzendpartner: PostNL

Europa

Voor orders binnen Europa worden €19,95 verzendkosten in rekening gebracht exclusief de moedermelk verzendkit. Bij EU bestellingen buiten Nederland & België moet je wel je moedermelk naar ons opsturen. Bij aankoop van je sieraad sturen we je instructies over hoe en waar je je melk naartoe moet sturen. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.


Verzendpartner: Spring Global Delivery Solutions

Levertijd van de Moedermelk Verzendkit

  • Nederland 2 tot 3 werkdagen
  • België, Duitsland & Luxemburg 3 tot 5 werkdagen
  • Overig Europa 5 tot 7 werkdagen
  • Internationaal Exclusief Verzendkit

Dit is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Levertijd Sieraad

De standaard verwerkingstijd voor onze borstmelk sieraden is zes à acht weken vanaf de datum dat we je melk ontvangen (maar tot 12 weken voor ringen en complexe stukken).

Maar je kunt jouw bestelling tegen betaling ook versnellen. Door "Spoed bestelling" aan jouw aankoop toe te voegen, geven we prioriteit aan jouw bestelling en garanderen we dat we jouw afgewerkte sieraad binnen 4 weken vanaf de datum waarop we jouw moedermelk ontvangen, als eerste klasse post versturen. 

Retourneren

Vanwege de persoonlijke aard van elk stuk, accepteren wij geen retourzendingen. Als je echter een artikel ontvangt dat defect of beschadigd is, helpen we je zo snel mogelijk om eventuele problemen op te lossen door het artikel te vervangen, zodra het defecte artikel per post naar ons is teruggestuurd.

Annuleren

Wat betreft annuleringen van bestellingen: we accepteren alleen annuleringen als we uw moedermelk nog niet hebben ontvangen, en in deze omstandigheden wordt er een bedrag van €10 in rekening gebracht voor de annulering in verband met de verstuurde verzendkit. Als we jouw moedermelk hebben ontvangen en met het proces zijn begonnen, maar dit nog niet hebben voltooid, wordt er een annuleringsvergoeding van €40 in rekening gebracht, die onze tijd, materialen en eventuele aanbetalingen op aangepaste sieraden dekt. Als we het proces van de moedermelk hebben voltooid en jouw sieraad in de wachtrij staat voor productie of al in productie is, accepteren we geen annuleringen van bestellingen.