Garantie

Wij zijn dankbaar dat je Mama Jewels ziet als de manier om de herinnering aan jouw baby en moederschap te koesteren. Het eindproduct is een samenstelling van vele handgemaakte processen, dat kan leiden tot kleurverschillen van de moedermelk steen en de afwerking van het sieraad. De sieraden zijn gemaakt door uiterst vakbekwame goudsmeden en fabrikanten die traditionele en nieuwe technieken gebruiken om een zo mooi mogelijk sieraad te verkrijgen. 


We hopen natuurlijk dat al je verwachtingen wat betreft het sieraad, de service en de beleving overtroffen zijn.

Mama Jewels hanteert de volgende garantietermijnen na het moment van de aankoop:

Sterling zilver

  • 1 jaar: sterling zilver

  • 2 jaar: 9K, 14K en 18K goud

Elke situatie wordt individueel door ons beoordeeld. Neem contact op via info@mamajewels.nl en voeg de volgende informatie toe:

  • Ordernummer en volledige naam

  • Foto/video van het beschadigde product, waarbij het probleem duidelijk zichtbaar is

  • Een korte omschrijving van het probleem

We garanderen het sieraad te repareren of te vervangen wanneer de reparatie of beschadiging te wijten is aan een fabrieksfout. Daaronder vallen niet de beschadigingen die zijn ontstaan van buitenaf, bijvoorbeeld door draagschade, verwaarlozing of oneigenlijk gebruik. We vragen je het sieraad met gepaste voorzichtigheid te behandelen. Er bestaat een geringe kans op het verliezen van de stenen. Hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Draag uw sieraden niet tijdens het douchen, baden, zwemmen of afwassen (ringen). Wij adviseren je daarom te allen tijde een kleine hoeveelheid moedermelk te bewaren in geval van een beschadiging of verlies. Lederen banden zijn niet waterbestendig. We zouden het niet hoeven te vermelden, maar logischerwijs valt het verliezen van een sieraad niet onder de garantievoorwaarden; je bent hier immers zelf verantwoordelijk voor. Mocht je er behoefte aan hebben om je hiervoor te verzekeren, dan kun je dat doen binnen een inboedel- of aanvullende verzekering. Het is dan verstandig jouw factuur te bewaren.

Ringen

Ga voorzichtig om met je ringen. Ook onze ringen zijn niet ongevoelig voor normale slijtage en activiteiten. Hierdoor valt een verbogen ring door onzorgvuldig gebruik niet binnen de garantievoorwaarden. In deze situatie kunnen wij alleen de optie bieden de ring weer in de juiste vorm te maken. Beschadiging wegens een fabrieksfout valt uiteraard wel binnen de garantievoorwaarden. 

Zilver

Zilver is een zacht materiaal; zachter dan goud. Zilveren sieraden kunnen dus makkelijker slijten, verbuigen en uiteindelijk zelfs kapotgaan. Ga hier daarom met zorg mee om.

Beschadigd product ontvangen

Mama Jewels streeft ernaar om alle producten grondig te controleren voor verzending. Wanneer je toch een beschadigd product hebt ontvangen dien je dit binnen veertien dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@mamajewels.nl met daarin de volgende informatie:

  • Ordernummer en volledige naam

  • Foto/video van het beschadigde product en een korte omschrijving

Wanneer je ons later dan veertien dagen na ontvangst van het product op de hoogte stelt kunnen wij niet meer met zekerheid vaststellen dat er daadwerkelijk tijdens het transport iets verkeerd is gegaan en daarom ook niet aansprakelijk gesteld worden.

Bekijk onze Materiaal & Zorg pagina voor belangrijke tips om je sieraden te verzorgen om ze zolang mogelijk met plezier te kunnen dragen!