Based on 185 reviews
94%
(174)
5%
(10)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
I
Size
Ilse
Z'n mooi sierraad

Ik vond het spannend om het via de website te bestellen. Fijne begeleiding gehad rondom een keuze maken. Ik ben zo trots op mijn ring. Ik heb al heel veel mooie complimenten gehad uit mijn omgeving. Het contact was heel laagdrempelig

Super service, mooi product

Een mooi moedermelk juweel besteld dat met een vijftal weken na het retour sturen van de set werd geleverd. De persoonlijke benadering viel op in de communicatie, en het eindproduct is erg mooi.

Super service, mooi product

Een mooi moedermelk juweel besteld dat met een vijftal weken na het retour sturen van de set werd geleverd. De persoonlijke benadering viel op in de communicatie, en het eindproduct is erg mooi.

F
Pure Drop | Moedermelk Hanger Zilver
Froukje Hofstra-Oosterling
Super!

Super blij met dit mooie subtiele sieraad.

F
Gerhodineerd Zilver Collier
Froukje Hofstra-Oosterling
Super blij mee!

Een prachtig sieraad, waar ik echt super blij mee ben!

Prachtige betekenisvolle ring

Soepel bestelproces, prima levertijd en prachtig resultaat. Een sieraad om te koesteren.

Heel erg blij mee

Voldoet aan de verwachtingen. Is heel erg mooi geworden! Verzenden duurde ongeveer een maandje.

Ring

Wij zijn heel erg blij met de ring. Erg mooi. Zeker een aanrader!

L
Size
Lana Van der Schild
Super mooie ring en goede service!

Prachtige ring maar hij bleek toch te groot. Na mail contact kon ik de ring terug sturen en hebben ze hem aangepast in de juiste maat. Tussendoor hebben ze netjes gebeld toen bleek dat de gravering anders moest vanwege de aanpassing. Met het eindresultaat ben ik heel erg blij!
Heel tevreden over alles!!

Prachtig waardevol hangertje!

Sneller dan verwacht heb ik afgelopen weekend mijn moedermelk hangertje ontvangen. Wat een prachtig aandenken aan een prachtige tijd, dit verzacht het moeilijke afscheid van bijna 2 jaar borstvoeding. Het moedermelk kitje maakte het makkelijk om de moedermelk keurig te versturen. Na 4 weken ontving ik het hangertje, netjes per post koerier, ik moest tekenen voor het pakketje. Het zat netjes ingepakt, inclusief een mooi bewaarzakje en onderhoudsinstructie. 1 klein tipje, het zou fijn zijn om direc teen bevestiging te krijgen zodra jullie de gevulde moedermelk kit hebben ontvangen, is toch een stukje DNA wat je opstuurt en het is fijn om daar feedback over te krijgen. Overigens heb ik die feedback wel gehad hoor, maar ik moest er toch even naar vragen.

Super service!

Mijn vrouw is echt heel blij met de hanger! Voor moederdag besteld en kon versneld gemaakt worden zodat deze nog op tijd binnen was voor moederdag waarvoor heel veel dank. Erg blij mee en ga in de toekomst zeker nog iets bestellen. :-)

Moedermelk ring witgoud

Gekocht als verlovingsring.
De ring is prachtig en de pasvorm kom overeen met de meting van tevoren.

Ring Elisa

Een prachtige ring, hele snelle service. Heel blij met het mooie aandenken!

J
Lis | Moedermelk Ring Zilver
Jamie Van der Meijden
Prachtig

Ik ben super blij met mijn ring. Het is een mooie herinnering aan een mooie bijzondere tijd en helaas eerder afgesloten dan ik had gewild.

Perfect!

Een prachtig waardevol sieraad! Ik ga hem met heel veel trots dragen! Bedankt Soma!

Prachtig sieraad en TOP service!

Ik ben ontzettend blij met het sieraad. Top service en super vriendelijk! Bedankt voor de snelle levering voor moederdag!

Prachtige ring

Het is een prachtige ring. Ik koos voor de optie met bladgoud en dit staat heel mooi erin. Ik heb nu een mooi aandenken aan een mooi tijd. Het steentje ernaast is ook heel mooi en de ring oogt chic.

Prachtig en persoonlijk

De ring die ik bij Mama Jewels heb besteld ziet er prachtig uit. Daarnaast was het contact met het bedrijf heel fijn. Ze reageren snel, begripvol en persoonlijk.

Hopelijk kan ik nog heel lang genieten van deze speciale ring.

Moedermelk ring

Mooi product allen de communicatie is niet heel goed indien je iets wil weten, of je wil weten of de melk aangekomen is ook geen bevestiging

Prachtig herinneringssieraad

Ik ben gegaan voor de infinity hanger en erg tevreden met de keuze! Heb na ongeveer 6 weken een prachtige hanger geleverd gekregen. Hij bevat een insluitsel van as van mijn eerste (overleden) dochter en de moedermelk van mijn tweede dochter. De as is mooi subtiel zichtbaar op de voorgrond van de steen met moedermelk. Ben er heel blij mee!

T
Lis | Moedermelk Ring Goud
Tiffany Wagemaker
Blij met mijn ring!

Prachtige ring! Heel blij mee :) Gravering aan de binnenkant van de ring is wel kleiner dan verwacht en helaas niet in het midden van de ring geplaatst.

Vakwerk!

Magic drop met gravure en een ketting besteld. Vakkundig gemaakt sieraad en duidelijke beschrijving van hoe te onderhouden etc. Werd snel op mijn vragen gereageerd, geheel tevreden en 5 sterren zeker waard!

Mooi sieraad en fijn contact

Alle vragen zijn fijn beantwoord. En het pakketje kwam als een kadootje binnen.
Heel erg mooi verpakt.
En wat is de hanger mooi gelukt!!

Prachtige ring

Recent mijn ring ontvangen van mamajewels! Contact en communicatie was heel fijn, versturen ging makkelijk via de post met een van tevoren gefrankeerde envelop. En de ring ook sneller ontvangen dan de levertijd was!

De ring is werkelijk waar prachtig, mooi fijne ring, gravure precies zoals bedacht. Ik ben er heel blij mee!

A
Noor | Moedermelk Ring Zilver
Anne-loes van Nieuwenhuizen
Wat ontzettend mooi

Ik ben heel erg blij met mijn ring met borstvoeding en geboortestenen van mijn 3 kindjes.