Based on 133 reviews
93%
(124)
6%
(8)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
In één woord, wauw!

Wat een prachtstuk heb ik mogen ontvangen, zo blij en dankbaar met deze ketting voor het leven!
De kwaliteit is super, evenals de service van Mama Jewels

Top

Heel blij met m'n ketting! Precies zoals op de foto.

Zo mooi

Heeele mooie ring, zo blij mee, ook praktisch (een losse bol op de ring wat je vaak ziet is minder praktisch, dit is er meer in verweven dus blijft je haar ook niet aan hangen etc). Heel blij dat ik het heb laten maken!

Super blij mee!

Mooie ring, netjes afgewerkt en natuurlijk met je eigen borstvoeding. Blijvende herinnering aan deze bijzondere periode.

Prachtig en zó waardevol!

Van tevoren mailcontact gehad met Soma, ik kreeg snel, duidelijk en vriendelijk antwoord. Mijn ring is echt prachtig geworden. Ik was al langer op zoek maar vond alles het 'net' niet, tot ik bij Soma de Jasmijn ring zag. Alles was duidelijk en de ring was zelfs sneller binnen dan verwacht. Ik ben er heel blij mee!

Heel bijzonder

Echt een mooi aandenken aan mijn borstvoedings reis.

Mooie herinnering!

Duidelijke communicatie rondom het insturen van de melk en de gang van zaken verder. Eenmaal ontvangen ben ik erg blij met dit mooie sieraad 🤩. Krijg continue complimenten!

L
Zilver Collier
L..Denissen
Prachtig sieraad

Mama Jewels maakt mooie, netjes afgewerkte sieraden. Ze gaan zorgvuldig te werk en communicatie verloopt soepel.

Prachtig!

Wat een prachtig aandenken aan de tijd dat ik mijn dochter heb mogen voeden. Mijn moedermelk vereeuwig in een sieraad! Ik ben onwijs blij met het resultaat, nog mooier dan verwacht! Dankbaar dat ik hiervoor heb gekozen!

Erg mooi!

Heel mooi! Alles keurig netjes in orde.

Prachtige moedermelkring

De moeder van mijn dochter erg blij gemaakt met haar nieuwe sieraad. Heel bijzonder om haar eigen moedermelk te dragen in een ring in combinatie met het haar van haar dochter. De service vanuit Mama Jewels ook top geregeld!

Heel mooie herinnering voor de toekomst

Ik ben super blij met het bedeltje wat ik besteld heb. Ik heb gekozen voor het hartje met daarop de naam van mijn zoon gegraveerd. Het bestellen ging eenvoudig. De thuiskit was erg snel geleverd. Na het opsturen van de melk, duurde het wel even voor het bedeltje klaar was, maar dit stond ook op de website aangegeven. Het was absoluut het wachten waard. Zelf draag ik het bedeltje aan een ketting. Voor aan een ketting is het hartje qua gewichtsverdeling niet heel handig, want het bedeltje hangt altijd op z'n kop. Maakt voor mij niet zo veel uit. Ik ben er heel heel blij mee!

Geweldig!

Onlangs een ring bij jullie besteld. En wat is hij mooi geworden. Heel erg bedankt

Blij met dit mooie sieraad!

Heel blij met dit mooie sieraad. Ik heb het cadeau gekregen en het betekend veel voor mij!

Fantastisch

Zo blij met mijn ring, de afwerking is prachtig! Heel erg blij mee

A
Blad Goud Toevoegen
Arlette den Hartogh
Prachtige ring

Super tevreden! De ring is prachtig, past precies na het opmeten van mijn vinger met de bij jullie bestelde meetring. Ook duidelijke instructies hoe de melk op te sturen. Als ik 1 puntje nog mag meegeven, is het misschien dat het fijn is om bevestiging te krijgen als je teruggestuurde melk binnen is gekomen of halverwege de wachttijd even een bevestiging dat je sieraad in de maak is. Omdat je toch een aantal weken moet wachten, begon ik op een gegeven moment te twijfelen of het terugsturen wel goed was gegaan.
Al met al super tevreden!

Verzending, contact, maat en ontwerp naar wens!

Contact over kleine wijziging van de bestelling verliep soepel, de duur van de verwerking was duidelijk. De ring is waar ik op hoopte, simpel maar toch stijlvol en persoonlijk. Ik heb de rosé-variant. Echt juwelierswerk, daar hoef je niet aan te twijfelen.

Prachtig sieraad als mooi aandenken

De sieraden van Mama Jewels zijn prachtig. Ik heb een hanger en een ketting voor mezelf gekocht. De hanger is klein en subtiel en ook de ketting is van goede kwaliteit. En voor mijn dochter Chloë moest ik natuurlijk wel de hanger Chloë nemen. Als ze oud genoeg is voor sieraden, past deze prachtig aan een bedelarmband.
De communicatie vanuit Mama Jewels is heel duidelijk. Het opsturen van de moedermelk is eenvoudig en als je vragen hebt, krijg je snel en duidelijk antwoord.
Heel erg blij mee!

Super mooi!

Super blij met het mooie resultaat. Prachtig aandenken .

L
Luna | Moedermelk Ketting Goud
Laura Hermans- van Dijk
Waardevolle herinnering

Ik ben ontzettend blij met de moedermelk ketting gemaakt door Mama Jewels! De ketting is mooi subtiel en een prachtig aandenken aan de borstvoeding die ik mijn dochter heb mogen geven.

Prachtig aandenken!

Super blij met mijn sieraad, het is een prachtig aandenken.

D
Boezemvriendjes Plus
Dhr. van Breukelen
Top spul, snel geleverd

Top spul, werkt uitstekend! Tevens snel geleverd

Prachtig

Erg blij met het sieraad. Ik zou alleen de gravering van een naam afraden, dat is zo klein dat het moeilijk te lezen is.

Rosé gouden moedermelk ring met navelstreng erin verwerkt

Prachtige ring ontvangen! En zelfs nog eerder ontvangen dan verwacht. Heel erg blij mee, dankjewel!

Liefs Eef

Prachtig en sneller dan gedacht

Ik ben erg blij met het resultaat! Na enige twijfel over welk product ik zou kiezen, heb ik gekozen voor de ring Luna en ben daar zeer tevreden mee. Het is subtiel en klassiek.
De lange levertijd van 12 weken, viel me reuze mee want na ongeveer 8 weken was mijn ring al thuis geleverd. Heel fijn want na een best grote uitgave is het fijn als je zo snel mogelijk krijgt waarvoor je betaald hebt.
Een herinnering aan de borstvoedingsperiode voor altijd!